Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία του Δικτύου Πρωτοβουλιών Θεσ/νίκης στην εφορία Καλαμαριάς

 Με την πρώτη κοινή δράση διαμαρτυρίας το Δίκτυο Πρωτοβουλιών Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε τη διάθεσή του να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης της υποτέλειας καταγγέλλοντας τα άδικα χαράτσια που εξαθλιώνουν τους Έλληνες πολίτες. 

Στη πρώτη ουσιαστικά εκδήλωση μετά τις εκλογές οι Πρωτοβουλίες δηλώνουν παρούσες και "ετοιμοπόλεμες" να σταθούν φραγμός στα σχέδια της φτωχοποίησης που εφαρμόζουν με περίσσιο θράσος οι εντολοδόχοι των ξένων δανειστών.

Με μια μαζική παρουσία ενημέρωσαν - με κείμενο (ΕΔΩ) που μοίρασαν και με ανάρτηση δύο πανό - τους πολίτες για το τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν. Εισέπραξαν την επιδοκιμασία και την ενθάρρυνση από τους πολίτες να προχωρήσουν και σε νέες κινητοποιήσεις και ενημερώσεις. Πολλοί δε από τους οποίους ζητούσαν τηλέφωνα και διευθύνσεις κινήσεων πρωτοβουλιών της περιοχής τους, ώστε να συμμετέχουν ενεργά σ' αυτές.
Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν συναγωνιστές από τις πρωτοβουλίες Καλαμαριάς, Θερμαϊκού, Τούμπας, 5ου Διαμερίσματος Θεσ/νίκης κ.α.

Ακτιβιστής